Vi har en fantastisk, underbar och oerhört spontan son på 13 år. Som föräldrar som gör ALLT för att barnen ska få bästa möjliga chans till utveckling har vi kämpat i många år för att få hjälp av kommunen och av Försäkringskassan. Ingen lyssnade! Ingen förstod!

Det administrativa, ansökningar, omprövningar tog mer energi än vår underbara son. Iustitia Assistans ändrade ALLT! De lyssnade, de förstod och framförallt, de tvingade myndigheterna att lyssna. Vi slapp all pappersexercis. De skötte ansökningar, omprövningar, överklagan – Vi Vann i förvaltningsrätten och har nyligen fått ett beslut om assistansersättning, dygnet runt, till vår son.

Han kommer i och med detta få bästa möjliga förutsättningar till fortsatt utveckling. Vi ser framåt med tillförsikt. Som förälder med ett barn med särskilda behov vet man att rätt som det är händer något oväntat. Då är det tryggt att Iustitia Assistans tar itu med det på en gång, vilket låter oss fokusera på det viktigaste vi har, våra barn!

Det är kämpigt, djupa dalar och höga berg, men med rätt assistansbolag fungerar vardagen så mycket bättre. Vi valde Iustitia Assistans, ett självklart val!

Atifete Gashi Uddevalla