Iustitia Assistans ger med kompetens, engagemang och rättssäkerhet dig de bästa förutsättningarna till ett självständigt & tryggt liv.

Iustitia Assistans är ett familjeföretag utan vinstkrav, med gedigna erfarenheter inom område funktionsnedsättning.

Förutom ett brinnande intresse för målgruppen är vår målsättning att bedriva en rättvis, öppen, och ärlig assistans i en volym som möjliggör nära kontakt med samtliga uppdragsgivare.

Vi har verktygen – du bestämmer, vi genomför.

 

Carolina Palmgren, VD/Beteendevetare & grundare och ägare av Iustitia Assistans.

Jag är lite som spindeln i nätet. Mina arbetsuppgifter är väldigt varierande vilket passar mig utmärkt. Jag arbetar mycket med kvalitet, utveckling och styrning av företaget. Jag samarbetar nära vår jurist Anna, personalchefen Marcus och ekonomiansvarig Jimmy. Jag deltar på hembesök, SIP möten och kundbesök. Några av mina andra arbetsuppgifter är genomförandeplaner, arbetsmiljö och utbildningsfrågor.

Personligt: Positiv, energisk och ärlig. Fritiden ägnar jag åt familjen, djur och natur.

Gillar: Samarbete och chips

Gillar inte: Orättvisor och glass

Carolina Palmgren, VD Iustitia Assistans
 

Marcus Dunberg, personalchef, grundare och ägare av Iustitia Assistans

Mina arbetsuppgifter är allt som rör personal; Jag samtalar dagligen med min personal vilket gör att jag har många telefonsamtal varje dag. Jag håller i medarbetarsamtal, lönesamtal och personalmöten under året. Jag arbetar mycket med rekrytering och håller i anställningsintervjuer. Andra arbetsuppgifter är lönehantering, scheman och veckovis jourtelefon.

Personligt: Jag är en social person som tycker om att samtala med människor. Jag styrketränar och spenderar gärna fritiden med min familj.

Gillar: Data-spel och ostbågar.

Ogillar: Oärliga människor och majs.

Marcus Dunberg, personalchef på Iustitia Assistans
 

Anna Lejon, Jurist

Min uppgift är att försvara kundens rätt vid kontakt med kommun eller Försäkringskassan gällande frågor om personlig assistans. Jag hjälper kunder att ansöka om personlig assistans och då det behövs driver jag även processer i domstol. Även om mitt fokus ligger på att hjälpa våra kunder med deras assistansfrågor försöker jag även vara mina kollegor behjälplig med diverse juridiska frågor som rör verksamheten.

Personligt: Jag är en samhällsengagerad person som älskar att resa och upptäcka nya platser och kulturer.

Gillar: Ödmjukhet och sushi

Gillar inte: Särskrivning och koriander

Anna Lejon, Jurist på Iustitia Assistans
 

Jimmy Palmgren, Ekonomiansvarig/handläggare & grundare och ägare av Iustitia Assistans

Jag sysslar med lite allt möjligt här på kontoret… handlägger ärenden mot Försäkringskassan & kommuner, löpande bokföring, sätter på kaffe, marknadsföring, betalar räkningar, sorterar post & löser lokala IT problem.

Personligt: Gillar att ha många bollar i luften både yrkesmässigt & privat. På fritiden lägger jag mycket tid i träningslokalen eller i skogen då jag försöker lära mig att jaga.

Gillar: Bada bastu med kallbad

Ogillar: Onyanserat tänkande.

Jimmy Palmgren, Iustitia assistans
 

Enzo, kärlekssvamp & terapihund

Arbetsuppgifter: Jag sover mest i kontorets tambur så alla måste kliva över mig när de ska till skrivarrummet. Jag uppskattar när våra medarbetare och kunder kommer på besök då vill jag gärna gosa och umgås med dem.

Personligt: Älskar alla och är alltid snäll.

Gillar: Mysa, åka båt, simma och ligga i sängen.

Gillar inte: dåligt väder

Nonii, vakthund & kontrollfunktion

Arbetsuppgifter: Jag håller koll på om det kommer besökare. Sover annars vid personalchefens dator.

Personligt: Älskar att leka och busa.

Gillar: Nya äventyr, ost och att sova i sängen med mina ägare.

Gillar inte: regn och katter.

Kontorshundar